Blog

Uit het veld: Registraties doen, gewoon met je eigen telefoon

Uit het veld: Registraties doen, gewoon met je eigen telefoon

We bezoeken een project van Brabotech in Maasland om te kijken hoe het ze bevalt. De beste input krijg je immers van je gebruikers op locatie. Brabotech is een multidisciplinaire aannemer actief in betonreparatie, klein asfaltonderhoud, voegovergangen en waterdichtingen op betonnen bruggen en viaducten. Brabotech gebruikt KE-chain voor de keuringen in hun projecten om aantoonbaar te werken.

Lees meer
Digitaal samenwerken in de graafketen

Digitaal samenwerken in de graafketen

Om alle partijen in de graafketen te ondersteunen bij het naleven van de regelgeving CROW 500 heeft KLO (de graafketen) een KE-chain app ontwikkeld die de gebruiker in de diverse rollen meeneemt in het volledige CROW 500 proces van initiatief tot evaluatie.

Lees meer
Verificatie in integrale infra projecten bij Denys

Verificatie in integrale infra projecten bij Denys

Denys is een veelgevraagde multidisciplinaire partner voor de meest complexe bouwprojecten en infrastructuurwerken. Denys werkt met ruim 1800 mensen aan internationale projecten. Innovatie is een van de drie groeipijlers. Innovatie met een integrale aanpak, als totaalbedrijf met meerdere disciplines; water, energie, mobiliteit, bouwkunde, restauratie en speciale technieken. Verificatie is essentieel voor het beheersen van hun projecten. Voor het stroomlijnen van het verificatieproces in de uitvoering van hun projecten werken ze met KE-chain. Tim Janssen en Eelco van der Pal vertellen ons graag meer over hoe KE-chain ze helpt bij projecten voor de Gasunie.

Lees meer
Toezichthouden in de spoorbouw bij de RET

Toezichthouden in de spoorbouw bij de RET

De RET is een geïntegreerd openbaarvervoerbedrijf en ook verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de voertuigen en infrastructuur. Voor het ondersteunen van de projecten voor beheer en onderhoud aan de infrastructuur werkt de RET met KE-chain. Met de handen uit de mouwen en de blik op de toekomst. Dat is de RET en dat is ook hoe wij Ron Huijsman kennen. Ron is directievoerder systemen, zoals omroepsystem, camerasystemen, kabels en leidingen, tramwisselbediening, alle systemen op een station. Ron werkt al enige tijd met KE-chain en vertelt ons graag meer over hoe KE-chain hem helpt.

Lees meer

Meer weten?

schrijf je in voor een webinar